CAMPIONI AI MATURIZĂRII
AVOCADO
Calitate 24/7
Depozitele noastre situate strategic asigură disponibilitatea constantă a avocado proaspete pe tot parcursul anului.
În 2023, peste 1.000.000 de avocado au ieșit din depozitele noastre
În 2023, peste 1.000.000 de avocado au ieșit din depozitele noastre
Prea tare?
Prea moale?
Perfect – Kiss My Hass ®
Avocado noastre sunt întotdeauna perfect maturate, reprezentând cea mai bună alegere pentru clienți și gastronomie. Datorită celor mai recente tehnologii și cercetări, specialiștii noștri știu exact cum să asigure fructe de cea mai înaltă calitate, care stabilesc noi standarde în EU.


Un program de maturizare adaptat nevoilor dumneavoastră
Oferim o apropiere personalizată pentru a livra avocado perfect coapte. Comenzile noastre sunt adaptate la nevoile afacerii dvs. – vânzare en-gros, servicii alimentare sau vânzare cu amănuntul. Vă ajutăm să concepeți un program care să vă satisfacă clienții și să crească vânzările. Succesul dvs. este succesul nostru.
3 grade de maturitate a avocado-ului
Culoarea nu este întotdeauna un indiciu al maturității avocado. Cel mai bine este să evaluați maturitatea verificând ușor dacă fructul este uniform moale.
Când mărimea contează
Mărimea unui avocado depinde de numărul de fructe dintr-o cutie standard de 4 kg.
De exemplu, o dimensiune de 18 înseamnă că există 18 fructe într-o cutie. Cu cât numărul este mai mare, cu atât fructul este mai mic.
De exemplu, o dimensiune de 18 înseamnă că există 18 fructe într-o cutie. Cu cât numărul este mai mare, cu atât fructul este mai mic.
Fiecare cutie de 4 kg vă oferă aproximativ același volum de pulpă.
Astfel, dintr-o cutie de 20 de fructe puteți obține aceeași cantitate de guacamole ca dintr-o cutie de 16!
Astfel, dintr-o cutie de 20 de fructe puteți obține aceeași cantitate de guacamole ca dintr-o cutie de 16!

Przechowywanie awokado
Optymalne temperatury przechowywania awokado zależą od sezonu i kraju pochodzenia. Zazwyczaj temperatura od +3.5°C do +5.5°C jest odpowiednia przez cały rok.
Etap 1:
Można przechowywać w wyższych temperaturach (+8°C).
Można przechowywać w wyższych temperaturach (+8°C).
Etap 3:
Wymaga niższych temperatur (+3.5°C), aby spowolnić proces dojrzewania i zapobiec zepsuciu.
Wymaga niższych temperatur (+3.5°C), aby spowolnić proces dojrzewania i zapobiec zepsuciu.
Podsumowanie: Im bardziej dojrzałe awokado, tym niższa powinna być temperatura przechowywania.

Armonia verde a gustului
Alăturați-vă astăzi!
Nu-ți pierde timpul! Alăturați-vă nouă pentru a avea întotdeauna avocado hass perfect!